Disclaimer



Uitsluiting aansprakelijkheid:
Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Veghel Verfgroothandel BV niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
Onze webshop is enkel voor vaste relaties en is niet bedoeld als 'webshop' voor consumenten. Geldigheid van weergegeven prijzen:
Alle vermelde prijzen zijn bruto inkoop schilder/industrie EXCLUSIEF BTW.
Als door een kennelijke typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarden van een product of dienst verkeerd is weergegeven op deze site en tegen die verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, kan Van Veghel Verfgroothandel weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden.
Prijzen zijn slechts ter indicatie. De juiste prijs(afspraken) worden op Uw factuur vermeld. Informatie van derden:
Van Veghel Verfgroothandel BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks. De productinformatie en -veiligheidsbladen (VIB) zijn integraal overgenomen van de betreffende fabrikant. Hierdoor kunnen wij geen verantwoording nemen over de juistheid of volledigheid van de inhoud. Wanneer U geen of onvoldoende informatie aantreft kunt U de website van de betreffende fabrikant raadplegen. U kunt natuurlijk ook ten alle tijden contact met ons opnemen.