Over Sikkens van Veghel

Sikkens van Veghel is een handelsnaam van Van Veghel Verfgroothandel BV.

Sikkens van Veghel is ontstaan door een unieke samenwerking met een gerenommeerde lokale grossier (anno 1978) en het mooiste verfmerk in de branche, SIKKENS.  Door deze formule hebben wij regionaal een sterke marktpositie met onze Sikkens Center's in Veghel en Helmond.  

Persoonlijk- en servicegericht. Vanuit die visie staan we kort bij onze klanten en bieden we een ruim assortiment paint- en nonpaint.

 

Bouwverven:
Als Sikkens Center kunnen wij vrijwel het gehele assortiment Sikkens bouwverven uit voorraad leveren. Uiteraard kunnen wij U van dienst zijn met gedegen adviezen. Onze medewerkers hebben de nodige verftechnische kennis en ervaring en helpen U graag verder. Ook op de werkplek kunt U op ons rekenen.


Industriecoatings:
Met een breed assortiment industriecoating leveren wij aan tal van verfverwerkende industrieen. Voor meubels, constructies, interieurbouw of welke verftoepassing dan ook, wij hebben er de juiste coating voor. U mag vertrouwen op deskundig advies over toepassing én applicatietechnieken. We hebben de ervaring in huis en delen die graag met U.

TIFA coating:
Als een van de weinige verfleveranciers in de regio leveren wij uit voorraad volumeverpakking grondverven en afwerkproducten voor de timmerindustrie. Met het "Sikkens LONGLIFE concept" durven we zelfs 12 jaar garantie aan te bieden. Onze TIFA-specialist ziet Uw vragen met belangstelling tegemoet.